neděle 12. srpna 2018

Kapitola 7. Chlapi ouha -- kam se řítí naše mužná touha? (pokračování pro muže)

Jasně, na světě je spousta žen. Babička, ségry, kámošky, kolegyně, spolupracovnice, známé i neznámé na jednu noc a další a další ženy (ne noci!). Ty tři ženy od M jsem vybral s ohledem na důležitost, kterou hrají pro uspokojení našich tužeb ve světě. Abychom si takovou funkční redukci vyjasnili, použijme tři kouzelné diadémy. (Žijeme s ženami jako v pohádce, není-liž pravda.) Na jednom je zlatě vyšito MAMINKA, na druhém stříbrně MILENKA a na poslední fialově MANŽELKA. Kouzlem mužské touhy je, že můžete každý diadém nasadit jakékoliv ženě, která má pro vás přitažlivost. Avšak tímto magickým aktem se píše pokaždé úplně jiná pohádka. Muž je uvržen pokaždé do jiné role. Jen tak se totiž se svou vyvolenou nepohádá. Převyprávějme si tedy tři možné scénáře:

Maminka a hodný chlapec
Hodný chlapec ve všem maminku poslechne. Maminka má velkou moc. Když mamince hodný chlapec splní, co si přeje, ona splní všechna jeho přání. Nakrmí jej. Utře prdelku. Pofouká bolístku. Pochválí a ocení, jak je šikovný. Stačí pak jen naznačit a i to o čem sníme, se nám plní. Maminka se umí vcítit. Potřeby hodného chlapce se plní jaksi automaticky. Ani sám neví, co by potřeboval. Stačí jen dělat, co maminka naučila a má vše co si přeje.

Milenka a zamilovaný blázen
Milenka je krásná. Rozkošná, sexy a nejlepší baba na světě. Jak na ni pomyslíte, cítíte, jak vám v kalhotách něco tvrdne. Když ji vidíte, tak vám stojí. Dáte všechno za to, aby tam zase byl. Cokoliv si přeje, je předem splněno. V pohádkové řeči lehce slézáte skleněné kopce, nosíte modré z nebe, bojujete s draky. Víte, že když se v ní houpete, vše je splaceno.

Manželka a milující manžel
Manželka může cokoliv a vás to nerozhodí. Disponujete takovými superschpnostmi, že Marwellovští hrdinové jsou proti vám jen skvrnkou na puberťákově prostěradle. Jsou to vztahové superschopnosti. Nic si nevztahujete osobně - když žena láteří na muže, který má stejné jméno jako vy, víte, že je to projev její lásky a intenzita emoce pouze dává najevo, jak moc vás má ráda. Kdyby vás nemilovala, vůbec by tak zběsile nekřičela (popřípadě zarytě už třetí týden na vás nemluvila). Za tolik její energie či přemáhání jí stojíte. Jen tak se může zapnout superschopnost laskavého porozumění (někdy stačí dobře nacvičená dovednost negativního vyčerpání, kterou jste se cvičil na managerském školení). Milující manžel dokáže zformulovat v pravý čas svoje pocity (ovšem musí být vždy vůči ženě pozitivně formulovány) - to je další superschopnost, Milující manžel ovládá tyto magické úkony:
  • omluvu kdykoliv a kdekoliv, aniž by věděl za co,
  • ujištění kdykoliv a kdekoliv, že nikdy nezemřete, vaše láska je vřelá jako, když jste se poznali, vaše děti budou žít zdravé a šťastné navzdory současným nepříznivým okolnostem  a - ať se děje, co se děje - vše bude dobré a společně to zvládnete.
Co tím milující manžel sleduje - aby se jeho manželka cítila 24hodin bez stresu, úzkosti, strachu a naštvání. Protože pak manželka zjihne a oddá se mu zcela. Že vám to zrovna teď vaši fakani zkazili - to nevadí, však když dáte další čtyřiadvacítku určitě se to povede.  Aha trpělivost - to je ta pravá superschpnost milujícího manžela.

Tak který scénář se vám nejvíc líbil? Že každý mé své úskalí, co jste čekali. Vesmír je tak kruté místo! Pokud chcete hrát svou hru jinak - musíte dospět v muže a se svou ženou to domluvit jinak. Ale nejste v tom sami - ženy to mají se sebou taky velice těžké - však čtěte dál...

Žádné komentáře:

Okomentovat